Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Gestoomd varkensvlees met chinese rijstwijn
- Ingrediënten:
- bosui, buikspek, gember, knoflook, lichte sojasaus, rijstwijn, suiker en water
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bruine suiker, donkere sojasaus, droge sherry, ei, gember, groene paprika, groentebouillon, honing, kippenbouillon, lente-ui, lichte sojasaus, maïsolie, maïzena, mirin, neutrale olie, olie, rijstazijn, sake, sesamolie, sojaolie, suiker, tofu, ui, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept uit Smaak van china:
Recept van Food en So Much More:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit De Smaakbijbel:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept uit Blue band kookboek pasta en rijst: