Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Gestoomd varkensvlees met chinese rijstwijn
- Ingrediënten:
- bosui, buikspek, gember, knoflook, lichte sojasaus, rijstwijn, suiker en water
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelmeel, arachideolie, aubergine, bloem, bruine suiker, donkere sojasaus, droge sherry, groene paprika, kippenbouillon, lente-ui, lichte sojasaus, maïsolie, maïzena, medium dry sherry, mirin, olie, peper, rijstazijn, sake, sesamolie, sojaolie, sojasaus, steranijs, varkenshaas, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit De Smaakbijbel:
Recept uit Smaak van china:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept van Es' Factory:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Diner / voorgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept uit Bartje Boemboe: