Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Flensjes met pompoenpuree
- Ingrediënten:
- belegen kaas, bloem, boter, citroensap, ei, margarine, melk, peterselie, pompoen, salie, slagroom, tijm en volle melk
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:
Snack of tussendoortje uit De herenkookclub:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Buffet / bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De liefde van de man ...:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept van De Hippe Vegetarier: