18 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbietbloemkoolfruitgroenteknoflookknolselderijkoolrabikruidenlauriernootmuskaatolieolijfoliepeperpompoenpreiroomrozemarijnselderijuivleeswortelzout
zout en peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Laura Emmelkamp en Scato van Opstall - Keet smakelijk

Recept uit Keet smakelijk:

knolselderijsoep

Ingrediënten:
blauwe kaas, knolselderij, pastinaak, peer, roomboter, tijm, walnoten, water en witte druivensap

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:

Bouillon van gegrilde wintergroenten

Ingrediënten:
boter, butternutpompoen, chilisaus, kaneelstokje, knoflook, komijnpoeder, paprikapoeder, pastinaak, rapen, rode ui, sriracha, steranijs, tijm, tomatenpuree, vadouvan, venkelblad, venkelknol en water

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hollands maandkookboek:

Anti-dip vitaminesoep

Ingrediënten:
boter, bouillon, knolselderij, kruimige aardappelen, nootmuskaat, pastinaak, prei, rozemarijn, tijm, water en winterwortel

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hollands maandkookboek:

Herfstsoep met haas

Ingrediënten:
boter, foelie, gemalen kruidnagel, ui, haas, jeneverbessen, knolselderij, water, nootmuskaat, pastinaak, salie, bleekselderij, tijm, worcestersaus en wortel

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon / wild
Een recept uit Dirk Koppes en Remko Kraaijeveld - The big green egg book

Recept uit The big green egg book:

Eendenlever en gerookt buikspek met knolselderijcrème pastinaakchips en siroop van dennentoppen

Ingrediënten:
basilicum, boter, bruine basterdsuiker, buikspek, eendenlever, jeneverbes, knoflook, knolselderij, laurier, melk, mini bospeen, mini pattison, pastinaak, peper, room, rozemarijn, scheuten van jonge dennetoppen, tijm, water, witte basterdsuiker, zeezout, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / barbecue/grill / wild / gevogelte
Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Italiaanse stoofpot

Ingrediënten:
groente, laurierblaadjes, rode wijn, rundergehakt, rundvlees, selderij, suiker, knoflook, tomatenpuree, tuinkruiden, verse peterselie, verse tijm, boter en water

Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Italiaanse stoofpot

Ingrediënten:
groente, laurierblaadjes, rode wijn, rund, rundergehakt, rundvlees, selderij, suiker, knoflook, tomatenpuree, tuinkruiden, verse peterselie, verse tijm, boter en water

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Geroosterde knolgroenten met vincotto

Ingrediënten:
aardperen, boter, broodje, citroensap, dressing, groenten, kruiden, maggi, olie, olijven, sla, steak, tijm, knoflook, varkensvlees, verjus, vlees, walnoten, water en 
zout en peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

2019: het jaar van de vegetarische barbecue

Ingrediënten:
aardappel, aardappelen, andijvie, asperges, aubergine, biet, bieten, bladgroenten, bloemkool, bonen, broccoli, champignons, courgette, fruit, groente, groenten, knoflook, knolselderij, komkommer, kool, koolraap, koolrabi, kruiden, kruidenboter, maïskolf, meiknol, olie, paprika, peulvruchten, pompoen, prei, rozemarijn, spruiten, tijm, tomaten, ui, vlees, water, wild, wortel, wortels, zoete aardappel en 
zout en peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

2019: het jaar van de vegetarische barbecue

Ingrediënten:
aardappel, aardappelen, andijvie, asperges, aubergine, biet, bieten, bladgroenten, bloemkool, bonen, broccoli, champignons, courgette, fruit, groente, groenten, knoflook, knolselderij, komkommer, kool, koolraap, koolrabi, kruiden, kruidenboter, maïskolf, meiknol, olie, paprika, peulvruchten, pompoen, prei, rozemarijn, spruiten, tijm, tomaten, ui, vlees, water, wild, wortel, wortels, zoete aardappel en 
zout en peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Hoe kook je met Nederlandse specerijen?

Ingrediënten:
appelmoes, asperges, avocado, bessen, bloemkool, boter, chocolademelk, foelie, friese nagelkaas, gemalen kruidnagel, groene peper, groenten, kaneel, kaneelpoeder, kaneelstokjes, knolselderij, koekkruiden, koffie, komijn, koolrabi, kruiden, kruidkoek, kruidnagel, kruidnagels, kruidnoten, muskaatnoot, nootmuskaat, peper, pompoen, raapstelen, rijst, rode bes, rode kool, rode peper, room, roze peper, snijbiet, specerijen, speculaas, sperziebonen, spinazie, spruiten, spruitjes, stoofpeertjes, suiker, vruchten, water, waterkers, witte chocolade en witte peper