11 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: appelbaconbieslookbladerdeegblauwe bessenbloemboterbramenbroodcayennepeperchocoladecitroensapdroge witte wijngerookte zalmkervelmelkpeperroomslauivisbouillonzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:

Quiche met zalm, prei en roomkaas

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, ei, sla, olijfolie, peper, prei, roomkaas, slagroom, witte wijn, zalm en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis in de keuken:

Pasta Carbonara

Ingrediënten:
doperwtjes, ei, pittige kaas, gerookte zalm, peper, rauwe ham, room, spek, witte wijn, zachte kruiden en zout

Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 7 - Amuses

Amuse / diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :

Gestoomde zalmflensjes

Ingrediënten:
eierdooier, melk, mosterd, pannenkoekmix, peper, slagroom, verse dille, visbouillontablet, witte wijn, zalm en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pannenkoeken en flensjes
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Zalmvelouté

Ingrediënten:
appel, bloem, eierdooier, kerriepoeder, kervel, peper, room, ui, vetstof, visbouillon, witte wijn, zalm en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Speciaal voor Pasen!

Ingrediënten:
bacon, blauwe bessen, bramen, chocolade, croissants, ei, ei, eieren, geitenkaas, gerookte zalm, groene asperges, ham, kastanje champignons, kokos, lijnzaad, mascarpone, monchou, muffins, omelet, pistachenoten, pitabroodjes, postelein, prosecco, rabarber, roerei, room, spekjes, spinazie, stoofpeertjes, suikerbrood, taart, tomaat, uien, witte asperges en zeezout