Recept uit Baru Belanda:
Sambal goreng hati - Gebakken kippenlevertjes
- Ingrediënten:
- garnalenpasta, kippenlevers, pindakaas, sambal oelek, tamarinde en zoete sojasaus
- Keuken:
- Indonesisch
- Soort:
- gevogelte / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, arachideolie, blanke azijn, bruine basterdsuiker, citroensap, ei, ketjap benteng manis, knoflook, kokosmelk, komkommer, limoensap, olie, peper, sambal, sperziebonen, spitskool, taugé, ui, witte kool, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Baru Belanda:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Picknick / diner / bijgerecht / voorgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit eten met nijntje:
Recept uit Vegan Genial:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Diner / hoofdgerecht uit Baru Belanda:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept van Oh my foodness:
Recept van Oh my foodness:
Recept van Lekker Happen:
Recept van Chickslovefood: