Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Kalfslever met spek, ui en balsamico
- Ingrediënten:
- balsamicoazijn, bloem, boter, kalfslever, ontbijtspek, rucola, suiker en ui
- Soort:
- kalfsvlees / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, balsamicoazijn, bloem, brood, cake, chutney, ei, fruit, gehakt, kalfsfond, kaneel, kip, knoflook, komijnzaad, laurierblad, melk, peper, tijm, vlees, water, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Francesca Kookt!:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: