Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Kalfslever met beignet van bloedworst en appel
- Ingrediënten:
- appel, bier, bloedworst, bloem, boter, droge witte wijn, ei, kalfsfond, kalfslever, olie, salie, sjalot en zelfrijzend bakmeel
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandelmeel, appel, boter, bouillon, citroensap, gehakt, kalfsvlees, kaneel, kerriepoeder, knoflook, laurier, madeira, nootmuskaat, olie, paneermeel, pasta, peper, suiker, tijm, tomaat, ui, vlees, water, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:
Recept van Onze Franse keuken:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van De Hippe Vegetarier: