Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Rosbief met gekonfijte sjalotten
- Ingrediënten:
- boter, fijne suiker, laurier, rode wijn, rosbief, sjalotten en wijnazijn
- Soort:
- rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, anijs, fond, fruit, knoflook, laurier, laurierblad, peper, peterselie, rode biet, rode wijnazijn, rundvlees, sjalot, tijm, ui, vlees, water, wijnazijn, witte kool, witte wijn, zout, zuivel, zure room |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: