Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Kalfsvleesragoût
- Ingrediënten:
- azijn, bloem, garum, honing, kalfsvlees, karwij, lavas, olie, olijfolie, peper, selderijzaad, water en zetmeel
- Keuken:
- Romeins
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, bleekselderij, boter, citroen, citroensap, eidooier, fruit, kalfsfond, kalfsvlees, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurier, olie, ontbijtkoek, peper, prei, sjalot, tomaat, tonijn, ui, vlees, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Es' Factory:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van Francesca Kookt!: