Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Töltött karfiol - Gevulde bloemkool
- Ingrediënten:
- bloem, bloemkool, boter, gekookte ham, parmezaanse kaas, peper, zout en zure room
- Keuken:
- Hongaars
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bouillon, broccoli, citroen, crème fraîche, deeg, eiwit, granen, kaas, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, slagroom, ui, vlees, water, waterkers, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept van Lekker Happen:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Ons bakboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: