169 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bonenbroccolibroodcitroeneifruitgranengroentekaaskipknoflookkomkommerkruidennotenolijfoliepastapeperrijsttomaatuivleeswaterzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Sonja Bakker - Gezond genieten met Sonja

Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:

Zalmfilet op courgette

Ingrediënten:
citroensap, courgette, knoflook, olijfolie, peper, verse tijm, vleestomaat, zalmfilet en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Risotto met venkel, courgette en zalm

Ingrediënten:
boter, champignons, droge witte wijn, groentebouillon, courgette, knoflooktenen, olijfolie, peper en zout, risottorijst, sjalot, peterselie, ui, venkel en zalmfilets

Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Courgette

Ingrediënten:
appel, aubergine, champignons, courgette, courgettesoep, couscous, gehakt, groenten, kip, kippenpoten, minestrone, paddenstoelen, perzik, pitabroodjes, ratatouille, rijst, rijstnoedels, risotto, spelt, sperziebonen, venkel en zalm

Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners

Diner / hoofdgerecht uit Jamie's dinners:

Zalm en couscous

Ingrediënten:
aspergepunten, citroen, courgette, couscous, crème fraîche, koriander, rode chilipeper, tomaat en zalmfilet

Soort:
couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Tagliatelle met vis en zeevruchten

Ingrediënten:
courgette, herbes de provence, knoflook, peper, peterselie, room, sjalot, tagliatelle, tomaat, vetstof, wortelen, zalmfilets, zeevruchtenmengeling en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Lunch / buffet / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Terrine van zalm en paling

Ingrediënten:
bladgelatine, boter, courgette, droge witte wijn, gerookte paling, gerookte zalm, olie, peper, prei, tagliatelle, verse bieslook, verse kervel, visbouillontablet, visfond, voorgeweekte stokvis, zalmfilet, zout en zure room

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / paté/terrine
Haal meer recepten op...