Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Lamsbout
- Ingrediënten:
- boter, knoflook, lamsbout, olijfolie, rozemarijn, tomaten uit blik en witte wijn
- Soort:
- lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, artisjok, azijn, bouillon, citroen, geklaarde boter, honing, jonge spinazie, knoflook, lamsbout met bot, lamslever, lamsnier, lamsrug, lamsschouder, lamsvlees, laurierblad, maïsmeel, munt, olie, olijfolie, ontbijtspek, pancetta, peper, tijm, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie: