Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Çig borek - Halvemaanvormige deeghapjes met rundvlees en chilipeper
- Ingrediënten:
- bloem, chilivlokken, citroensap, ei, ijsblokjes, plantaardige olie, rundergehakt, ui en yoghurt
- Keuken:
- Turks / Argentijns
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bladpeterselie, bloem, bloemkool, boter, citroen, dressing, ei, fruit, gedroogde zure kersen, gula djawa, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, peper, plantaardige olie, rundergehakt, suiker, ui, vlees, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van De Hippe Vegetarier: