7 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebalsamicoazijnbleekselderijbloemborrelkroepoekbotereigroene spaanse peperketjap benteng manisknoflookkomkommerlimoenlimoensappreirode spaanse pepersambal oeleksuikeruiverse bladselderijverse garnalenzoete indonesische sojasauszoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Bami goreng met vis

Ingrediënten:
bloem, borrelkroepoek, courgette, garnalen, kabeljauw, kruidenmix voor bami, limoensap, mie, olie, peper, prei, roodbaarsfilet, ui en zout

Keuken:
Aziatisch / Indonesisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Vis en garnalen met gebakken mihoen - ikan dan mihoen

Ingrediënten:
grietfilets, groene spaanse peper, ketjap benteng manis, knoflook, maïzena, mihoen, noorse garnalen, olie, peper, rode spaanse peper, sambal trassi, tarbotfilet, tongfilet, ui, verse bieslook, verse bladselderij, verse garnalen, zeevisfilet, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / voorgerecht uit Noedels:

Nathan Fongs salade met garnalenwontons

Ingrediënten:
chilipoeder, citroen, ei, japanse bruine-rijstazijn, knoflook, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, limoen, olijfolie, ronde wontonvellen, rucola, scampi, sesamolie, sjalot, waterkastanje, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
salade / pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:

Gewokte garnalen en paksoi met rijstnoedels en gember

Ingrediënten:
arachideolie, bosui, brede rijstnoedels, droge sherry, eiernoedels, gember, japanse sojasaus, knoflook, paksoi, sesamolie, shaoxing-rijstwijn, suiker, tijgergarnalen, zout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Javaanse bahmi 3 - bahmi djawa 3

Ingrediënten:
boter, chinese kool, chinese mie, djahé, ei, ketjap benteng manis, knoflook, komkommer, krab, mager geitenvlees, mager lamsvlees, mager rundvlees, olie, peper, rode paprika, sambal oelek, sperziebonen, spitskool, ui, verse bladselderij, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch / Javaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Javaanse bahmi 2 - bahmi djawa 2

Ingrediënten:
bleekselderij, champignon, chinese mie, djahé, groene spaanse peper, hollandse garnalen, kippenbout, knoflook, olie, peper, prei, rode spaanse peper, sambal badjak, sambal oelek, ui, verse bieslook en verse garnalen

Keuken:
Indonesisch / Javaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte / schaal- en schelpdieren