Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Ragout van damhert en ander wild
- Ingrediënten:
- bloem, boter, damhert, edelhert, marinade voor rood wild, peper, ree, tomatenpuree en zout
- Soort:
- stoofgerecht / wild
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, bouquet garni, bruine rietsuiker, cervelaatworst, citroen, damhert, droge witte wijn, duif, edelhert, eend, eendenlever, gans, ganzenlever, knoflook, konijn, laurierblad, olijfolie, rode wijn, tijm, tomatenpuree, ui, vleesbouillon, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Maak van de noot een deugd: