Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Varkenshals in witte wijn , azijn en suiker
- Ingrediënten:
- boter, knoflook, laurier, olijfolie, peper, rode wijnazijn, rozemarijn, spek, suiker, ui, varkensnek, witte wijn, zilveruitjes en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, brandewijn, brood, citroen, cognac, croutons, deeg, eiwit, grof zeezout, honing, jeneverbes, kerriepoeder, kip, knoflook, korianderzaad, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, ontbijtspek, peterselie, plantaardige olie, rode bourgogne, tijm, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / nagerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit The big green egg book:
Bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk: