Recept uit Eten in Italie:
Kalfsvlees met parmaham op milanese wijze
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, citroensap, kalfsvlees, parmaham, peper, peterselie, speck en zout
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, azijn, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, ei, eidooier, gehakt, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, ui, water, witte wijn, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Eten in Italie:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept van Onze Franse keuken:
Recept uit de snelle keuken:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept uit Bartje Boemboe: