Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Tripes à la mode de Caen
- Ingrediënten:
- bloem, bouquet garni, calvados, cider, kalfspoot, kruidnagel, prei, runderpens, tomatenpuree, ui, wortel, zout en zwoerd van buikspek
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelpuree, aubergine, augurk, azijn, banaan, bladerdeeg, bleekselderij, boter, bouquet garni, citroensap, ei, eidooier, kalfsschouder, knoflook, laurier, paneermeel, peper, specerijen, tomatenpuree, ui, vlees, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: