Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit The Last Waltz:
Cake met konijn en morilles
- Ingrediënten:
- bloem, droge gist, ei, gedroogde morilles, jong belegen kaas, konijnfilet, melk, olijfolie, peper, sojaolie en zout
- Soort:
- salade / quiche / wild
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis op zout, bloem, bonenkruid, boter, brood, butifarra negra, champignon, citroen, droge witte wijn, ei, gerookt dooregen spek, kip, kippenbouillon, knoflook, konijnenbout, laurierblad, melk, olie, olijfolie, peper, prei, rozemarijn, tomaat, ui, wortel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Picknick / brunch / diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Provence: