Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Gigot de sept heures - Lamsbout om 7 uur
- Ingrediënten:
- bloem, bouquet garni, knoflook, lamsbout, olijfolie, peper, ui, witte wijn, wortel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, artisjok, azijn, berberisbessen, bier, boter, bouquet garni, citroensap, cognac, droge witte wijn, druiven, ei, knoflook, lamsvlees, nootmuskaat, olijfolie, peper, reuzel, ui, water, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa: