Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Truffelrisotto Met Gepocheerd Hoeve Ei
- Ingrediënten:
- azijn, bouillon, carnaroli-rijst, ei, grotchampignons, olie, paddenstoelen, parmezaanse kaas, room, sjalotje, water, wittewijnazijn, zomertruffel en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, babycourgette, bacon, biefstuk, boter, bouillon, champignon, droge sherry, droge witte wijn, ei, gedroogde morieljes, gedroogde verveineblaadjes, gorgonzola, groene paprika, grotchampignons, kaas, knoflook, olie, olijfolie, peper, risotto, room, ui, witte wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Bijgerecht uit Kochen für zwei:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Miss Fromage: