Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Fettuccine met witte truffel
- Ingrediënten:
- basilicum, ei, eidooier, parmezaanse kaas, rode chilipeper, room, tarwebloem t45, truffelolie en witte truffel
- Soort:
- pasta/noodles / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | 00-bloem, bechamelsaus, bloem, boter, bourgondische truffel, ei, kaneel, kippenbouillon, kippenlever, knoflook, knolselderij, marsala, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, piment d'espelette, ricotta, room, sjalot, spinazie, water, witte truffel, zout, zwarte truffel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / tussengerecht uit De truffel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Made in Italy:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit De truffel:
Diner / tussengerecht uit De truffel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit De truffel:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit De truffel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit De truffel:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: