Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:
Zander mit Blumenkohlreis / Snoekbaars met bloemkoolrijst (20 min, 56°C)
- Ingrediënten:
- bloemkoolroosjes, boter, cashewnoten, citroensap, snoekbaarsfilet, zout en zoute sojasaus
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- sous-vide
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel, augurk, bieslook, bladpeterselie, blanke rozijnen, bloem, bramen, brood, citroen, comté, druiven, ei, gedroogde pruimen, gehakt, kaneel, kervel, knoflook, noten, poedersuiker, rum, suiker, yoghurt, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:
Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Keet Smakelijk:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept van De Hippe Vegetarier: