16 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: barolobessenbladpeterseliebloemboterbramenbroodchampagnechiantiknoflookkruidenlaurierbladolijfolieparmezaanse kaaspeperspecerijentomaatuiwaterwijnzeezoutzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Salat von mediterranem Gemüse mit Olivenvinaigrette und Pinienkernen / Salade van mediterrane groenten met olijvenvinaigrette en pijnappelpitten

Ingrediënten:
gefrituurde basilcumbladeren, gele minipaprika, knoflook, laurier, miniartisjokken, miniaubergine, minicourgette, minivenkel, olijfolie, olijfvinaigrette, parmezaanse kaas, rode minipaprika, rozemarijn, sherry-struiktomaten, shiitake, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Frans
Soort:
salade / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Witte bonen met shiitakes

Ingrediënten:
anastazibonen, appaloosabonen, borlottibonen, bruine linzen, cannellinibonen, gigantes, groene linzen, kidneybonen, knoflook, laurierblad, limabonen, olijfolie, paddenstoelenbouillon, peper, pintobonen, rozemarijn, shiitake, sojabonen, tijm, ui, witte boon, zout en zwartoogbonen

Keuken:
Zuid-Amerikaans
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Elsje Bruijnesteijn - De wilde kalender

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De wilde kalender:

Wintergroentesoep

Ingrediënten:
biet, bouquet garni, kippenbotten, knoflook, knoflookcroutons, koolzaadolie, kraailookknolletjes, laurier, lavas, oude boerenkaas, paddenstoelen, pastinaak, peperkorrels, prei, roomboter, rozemarijn, tijm, ui, veldkers, visafval, vleesbotten, volle room, wilde venkelzaad, wintergroente, wortelloof, wortelpeterselie en zeezout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Knolselderij uit de oven

Ingrediënten:
boter, engelse mosterd, gedroogd eekhoorntjesbrood, groentebouillonblokje, kastanjes, knoflook, laurier, nootmuskaat, olijfolie, paddenstoelen, rozemarijn, salie, selderijknol, single cream, slagroom, tijm, truffelolie en ui

Soort:
vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Bijgerecht uit Thuis bij Jamie:

Waanzinnige ingemaakte en gemarineerde groenten

Ingrediënten:
aubergines, ciderazijn, courgette, extra vierge olijfolie, paddestoel, knoflook, laurierblaadjes, munt, oregano, paprika's, rood spaans pepertje, rozemarijn, tijm, uitjes, venkelknol, water en zeezout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Veg!:

Paddenstoelenragout met zachte polenta

Ingrediënten:
boter, groentebouillon, harde geitenkaas, knoflook, koolzaadolie, laurier, melk, olijfolie, paddenstoelen, paddenstoelenbouillon, parmezaanse kaas, peperkorrels, polenta, rode wijn, rozemarijn, tijm, ui, zeezout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

gestoofd konijn

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, bospeen, droge witte wijn, gehakt, tomaat, kippenbouillon, konijn, laurierblaadjes, olijfolie, paddenstoelen, rozemarijn, salieblaadjes, sjalotten, bleekselderij, tijm, ui, winterwortel en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Rundergebraad en croûte

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, bladerdeeg, eierdooier, gedroogde tomaten, gedroogd wit brood, paddestoel, groene flageolets, grove mosterd, kappertjes, knoflook, laurierblad, margarine, olijfolie, ontbijtspek, peterselie, rozemarijn, runderribeye, runderzijlende, sjalot, tijm, witte wijnazijn, zeezout en zwarte olijven

Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Hertenbout met paddestoelen - ciervo a la motañesa

Ingrediënten:
bloem, hertenbout, knoflook, laurierblad, olijfolie, paddestoelen, peper, rode wijn, rookspek, rozemarijn, serranoham, sjalot, tijm, tomaat, verse peterselie, vleesbouillon, wijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Tofu bereiden als een expert

Ingrediënten:
beignets, beslag, citroensap, currypasta, donkere sojasaus, dragon, gembersiroop, parmezaanse kaas, kerriepoeder, knoflook, koriander, laurier, limoen, limoenschil, marinade, marinades, paddenstoelen, rozemarijn, salie, sambal, sesamolie, soja, sojasaus, suiker, tamarinde, tijm, tofu, verse koriander, kruiden, vlees, water, zongedroogde tomaatjes en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Hoe maak je zelf groentebouillon?

Ingrediënten:
bouillon, champignons, groentebouillonblokjes, groenten, water, kruiden, laurier, olie, paddenstoelen, peper, peperkorrels, bladpeterselie, prei, selderij, rozemarijn, tijm, tijm, tomaten, uien, vet, wortel en wortels

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Spoedcursus wijn: rode wijnen

Ingrediënten:
barolo, bessen, bramen, champagne, chianti, chili, druiven, framboos, frambozen, fruit, kaneel, kers, kersen, kruiden, laurier, merlot, paddenstoelen, peper, pruimen, rode bessen, rood fruit, rozenblaadjes, rozijnen, specerijen, vanille, vijg, wijn, zachte kruiden en zwarte bessen

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Spoedcursus wijn: rode wijnen

Ingrediënten:
barolo, bessen, bramen, champagne, chianti, chili, druiven, framboos, frambozen, fruit, kaneel, kers, kersen, kruiden, laurier, merlot, paddenstoelen, peper, pruimen, rode bessen, rood fruit, rozenblaadjes, rozijnen, specerijen, vanille, vijg, wijn, zachte kruiden en zwarte bessen

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Nieuwe ontdekkingen #36

Ingrediënten:
amandelen, bloemkool, boekweit, boontjes, broccoli, bundelzwammen, eieren, gedroogde kruiden, gluten, graan, granola, groenten, haver, kokosnoot, kruiden, kruiden en specerijen, kruidenmix, nootjes, olijfolie, paddenstoelen, pinda’s, specerijen, spruitjes, stamppot, thee, wortels, zaden, zout en zuivel

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

De Scandinavische keuken

Ingrediënten:
appels, asperges, brood, daslook, doperwten, groenten, koffie, komkommer, kool, kruiden, morielje, nieuwe aardappelen, paddenstoelen, peren, pompoen, pruimen, rabarber, radijs, roggebrood, seizoensgroenten, specerijen, tomaat, wijn en wortelgroenten