Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Zuurkool met sjmalts
- Ingrediënten:
- aardappelmeel, bloem, jeneverbessen, karwijzaad, kippenbouillon, kippenvel, kippenvet, knoflook, laurier, ui, witte wijn en zuurkool
- Soort:
- eenpansgerecht
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelmeel, aubergine, azijn, banaan, bieslook, bleekselderij, boter, bouillon, courgette, kerriepoeder, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, ossenstaart, pasta, peper, rode wijn, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier: