4 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelpureeappelazijnbloemboterbouquet garnicitroenschilganzenvetgemberhertenvleesjeneverbeskalfsschenkelkardemompeulenkippenbouillonknolselderijkorianderkorrelsmaïzenamelknootmuskaatoliepeperrode koolrode wijnazijnwitte peperkorrels
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Rode kool

Ingrediënten:
aardappel, appel, ganzenvet, jeneverbes, kaneelstokje, kruidnagel, laurier, piment, rode kool, rode wijn, rode wijnazijn, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, suiker, ui, witte peperkorrels en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Rode kool

Ingrediënten:
aardappel, appel, jeneverbessen, kaneelstokje, kruidnagel, laurier, pimentkorrels, reuzel, rode bosbessen, rode kool, rode wijn, rode wijnazijn, suiker, ui, witte peperkorrels en zout

Keuken:
Duits
Soort:
groente
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:

Hertengoulash met rommelkruid

Ingrediënten:
aardappel, azijn, bloem, boter, bouquet garni, goudrenet, hertenvlees, kaneelstokje, knolselderij, kruidnagel, laurier, melk, nootmuskaat, peper, peterselie, rode kool, rode wijn, rommelkruid, suiker, ui, water, wildfond en zout

Soort:
wild
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Altrömische Kalbshaxe auf Kartoffelpuree mit Peterselie und Minze / Oud-Romeinse kalfsschenkel op aardappelpuree met peterselie en munt

Ingrediënten:
aardappelpuree, citroenschil, gember, jeneverbessen, kalfsschenkel, kaneelstokje, kappertjes, kardemompeulen, karwijzaad, kippenbouillon, knolselderij, korianderkorrels, kruidnagel, laurier, maïzena, olie, peper, poedersuiker, rode wijn, tomatenpuree, ui, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals / Romeins
Soort:
kalfsvlees