Recept uit De kunst van het koken:
Zoet soezenbeslag
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, nootmuskaat, peper, suiker, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- beslag/deeg / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, azijn, basilicum, bleekselderij, boter, bouillon, citroensap, ei, gehakt, groente, italiaanse kruiden, kaas, knoflook, laurier, melk, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, rode wijnazijn, tomatenpuree, tomatensaus, ui, uienpoeder, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier: