Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Potage au potiron - Pompoensoep
- Ingrediënten:
- boter, broodkruim, gruyère, kippenbouillon, laurier, nootmuskaat, peper, peterselie, pompoen, salie, slagroom en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, blanke kippenbouillon, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, champignons à blanc, citroen, citroensap, cognac, droge witte wijn, eidooier, geglaceerde witte uitjes, kerriepoeder, kip, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, slagroom, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Okoko recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / lunch / voorgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / voorgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept van De Hippe Vegetarier: