13 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: augurkavocadobieslookchilipepercitroencitroensapcrème fraîchedillegekookte hamkerriepoederkippenbouillonknoflookkomkommerolijfoliepaprikapoederpastapeterseliesjalotslaslagroomsuikertabascoveldslawijnazijnzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Limburgse aspergesalade

Ingrediënten:
ananas uit blik, asperges, cayennepeper, gekookte ham, kropsla, mayonaise, ossentong, room, selderijzout en wijnazijn

Keuken:
Nederlands
Soort:
salade
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Astoria-forellen

Ingrediënten:
asperges uit blik, azijn, cayennepeper, citroensap, forel, kaviaar, mayonaise, slagroom en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit Jord Althuizen - Smokey goodness

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Smokey goodness:

Buffalo chicken wings met blue cheese dip

Ingrediënten:
bieslook, blauwe kaas, bleekselderij, boter, cayennepeper, gerookte-paprikapoeder, karnemelk, kippenvleugels, knoflookpoeder, mayonaise, tabasco, wittewijnazijn, worcestersaus, wortel, zout, zure room en zwarte peper

Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Recept uit Dressings en marinades:

Cocktaildressing

Ingrediënten:
ansjovispasta, cayennepeper, dille, kervel, mayonaise, olijfolie, peterselie, slagroom, tabasco, tomatenpuree, ui en witte wijnazijn

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Rode balletjes-salade

Ingrediënten:
azijn, chilipeper, koffiemelk, komijnpoeder, mayonaise, rode biet, sla, suiker, waterkers, zout en zure room

Keuken:
Duits
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

De Duitse keuken

Ingrediënten:
anijs, augurk, azijn, beslag, bieslook, bonenkruid, brood, cake, deeg, dille, dragon, fruit, gefermenteerde melk, groenten, jam, jeneverbessen, kaneel, kardemom, karwijzaad, kerriepoeder, knoedels, komijn, komkommer, korianderzaad, kruiden, kruidnagels, laurierblad, lavas, marjolein, mayonaise, mosterdzaad, nootmuskaat, paprikapoeder, pasta, peper, peterselie, piment, rum, specerijen, strudel, suiker, tijm, vanille, vet, vlees, wei, zachte kaas, zuivel en zuring