Recept uit Koken voor elke dag:
Gebraiseerde zalm
- Ingrediënten:
- mierikswortel, peper, peterselie, room, sjalot, spek, tomaten, ui, vetstof, witte wijn, wortels, zalmmoten en zout
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bladpeterselie, bleekselderij, citroen, citroensap, crème fraîche, doperwt, droge witte wijn, knoflook, kreeft, laurier, olijfolie, peper, pieterman, prei, room, sinaasappelschil, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vis, zalmfilet, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van KeukenLiefde:
Recept van KeukenLiefde:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Ciao Bella:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept van Wat Aten Zij?: