Recept uit La Mère Brazier:
Boeuf Bourguignon
- Ingrediënten:
- bloem, bouquet garni, champignons, knoflook, peterselie, reuzel, rode wijn, runderklapstuk, tomatenpuree, vet spek en zilverui
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, beurre manié, bieslook, bladpeterselie, boter, bouquet garni, bruine kalfsfond, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, kalfsstoofvlees, knoflook, laurier, olijfolie, oregano, peper, rode wijn, runderbouillon, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zout, zure room |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit La Mère Brazier:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Istanbul:
Lunch uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Melk & dadels: