Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Lamsbout met peterselie in deeg
- Ingrediënten:
- bloem, extra vergine olijfolie, knoflook, lamsbout, peterselie, water, zout en zwarte peper
- Soort:
- lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, azijn, bladpeterselie, boter, citroensap, ei, gedroogde kikkererwten, gemalen kaneel, gemberpoeder, knoflook, kruidnagel, lamsgehakt, laurierblad, melk, olijfolie, peper, tomatenpuree, ui, yoghurt, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept van Oh My Dish:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Basisrecept uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit Istanbul:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: