Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Entrecôte Villette
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, entrecote, grof zeezout, sjalot, verse peterselie, peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, augurk, avocado, basilicum, bleekselderij, boter, extra vierge olijfolie, grof zeezout, knoflook, olijfolie, prei, rozemarijn, runderlende, sjalot, tijm, ui, vlees, wortel, zeezout, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Kook met Jamie:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: