27 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumchampignonvochtcitroensapdroge witte wijneidooiergarnaalgecanneleerde champignonhoedjesgedroogde dragongedroogde oreganogekookte hamgruyèrekervelkippenbouillonknoflookkookvocht van viskruidenlente-uipeterselierijstsjalotslagroomtongfilet gepocheerd in witte wijntruffeluiwaterwitte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Kipfilet met dragon en bieslook

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, citroensap, courgette, dragon, kervel, kipfilet, magere room, melk, sjalot, slagroom, tomaten, vermout, wortel, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Koude soep van groene tuinkruiden

Ingrediënten:
bloem, boter, dragon, eidooier, gedroogde dragon, kervel, lente-ui, melk, peterselie, prei, rijst, sjalot, slagroom, water, waterkers, witte peper, zout en zure room

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Crèmevulling met wild

Ingrediënten:
bloem, boter, champignonvocht, dragon, droge witte wijn, eidooier, gedroogde dragon, gedroogde oregano, gruyère, kervel, lente-ui, madeira, melk, peper, sherry, sjalot, slagroom, visfond, wild en zout

Keuken:
Frans
Soort:
wild
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Koude romige champignonsoep

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, citroensap, dragon, kippenbouillon, melk, peterselie, slagroom, ui, water, witte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:

Winterse saffraangratin

Ingrediënten:
aardpeer, basilicum, bloem, boter, dragon, koolraap, koolrabi, panko, parmezaanse kaas, pastinaak, peterselie, saffraandraadjes, slagroom, volle melk, witte peper en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Auberginetaart

Ingrediënten:
aubergine, bloem, boter, dragon, eieren, gekookte ham, gist, kervel, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, paprika, peper, peterselie, room, tomaat, tomatenketchup en zout

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Garniture de volaille, financière

Ingrediënten:
bloem, boter, bouchees, champignons, citroensap, dragon, eidooier, gecanneleerde champignonhoedjes, kip gestoofd met aromatische groenten, kippenbouillon, kipquenelles, laurier, madeira sercial, melk, peper, peterselie, slagroom, tijm, truffels uit blik, truffelvocht, vol-au-vent, wijn, witte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte / pastei
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Komkommersoep

Ingrediënten:
boter, bouillon, foelie, groene kruiden, komkommer, margarine, meel, melk, peper, room, suiker, ui en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Haal meer recepten op...