Diner / lunch / voorgerecht uit Spaans kookboek:
Met stokvis gevulde tomaat - tomates rellenos de bacaloa
- Ingrediënten:
- bloem, boter, kaas, melk, olijfolie, peper, stokvis, tomaat, ui en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vis / ovenschotel
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovisfilet, basilicum, bleekselderij, bottarga, cognac, ei, gedroogde oregano, gele paprika, geroosterde paprika uit pot, kaas, knoflook, langoustine, laurier, melk, mozzarella, olijven zonder pit, oregano, peper, rode paprika, tomatenpuree, ui, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit Spaans kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje: