Diner / voorgerecht uit Italië:
Trota in carpione - Ingelegde forel
- Ingrediënten:
- forelfilet, knoflook, olijfolie, peterselie, rode wijnazijn, ui, water en wortel
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovisfilet, ansjovis op zout, artisjok, augurk, bloemkool, bonito, boter, bronzen venkel, cayennepeper, chilipeper, citroen, citroensap, court-bouillon, dashi, dashi-azijn, knoflook, laurier, olijfolie, peper, peterselie, room, selderij, ui, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Italië:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft: