Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Zalmrillette
- Ingrediënten:
- boter, citroen, citroensap, cognac, gerookte zalm, knoflook, olijfolie, peper, roomkaas, verse tijm, zalmfilet en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovis, ansjovisfilet, ansjovisfilet op olie, bieslook, bloem, bottarga, chilipeper, ciabatta, citroen, cognac, court-bouillon, crème fraîche, eidooier, eiwit, forelfilet, gemengd zuur, gerookte makreel, gerookte vis, gerookte zalm, knoflook, peterselie, rucola, sjalot, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht uit Thermomix Feest:
Brunch / diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: