8 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelarachideoliearboriorijstbasilicumbieslookbleekselderijboterbroodcitroensapcitroenschildroge witte wijnknoflooklaurierlaurierbladolijfoliepeperpeterseliepreisaffraansinaasappelschiltomaattomatenpureeuivenkelzaadzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Anne Wilson - Spaans koken

Diner / voorgerecht uit Spaans koken:

Witvissoep

Ingrediënten:
citroenschil, citroentijm, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, rode uien, visbouillon, witbrood, witte wijn, witte wijnazijn en witvisfilet

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Visterrine

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, citroen, dille, eieren, peper, peterselie, sjalotje, tomaat, tomatenpuree, vis, visbouillontablet en witte wijn

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Janneke Philippi - Soep bij Janneke thuis

Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:

Bourride

Ingrediënten:
citroensap, droge witte wijn, ei, extra vierge olijfolie, garnaal, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, prei, saffraan, tomaat, ui, venkelzaad, visbouillon, witvisfilet en zuurdesembrood

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Janneke Philippi - Soep bij Janneke thuis

Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:

New england clam chowder

Ingrediënten:
aardappel, droge witte wijn, knoflook, mais, olijfolie, pancetta, peterselie, sjalot, slagroom, venusschelpen, visfond en witvisfilet

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:

Bouillabaisse "Henk Savelberg"

Ingrediënten:
bleekselderij, cayennepeper, court-bouillon, knoflook, kreeft, langoustines, laurier, olijfolie, pastis, peterseliestelen, prei, saffraan, sinaasappelschil, tijm, tomaten, tomatenpuree, ui, vis, visfumet, winterwortel en witte wijn

Keuken:
Frans / Internationaal
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Vissoep op de manier van Livorno - cacciucco

Ingrediënten:
brood, vis, gladde haai, knoflook, mosselen, mul, olijfolie, peper, rode wijn, schorpioenvis, tomaat, ui, verse bladpeterselie, verse chilipeper, visbouillon, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Risotto met zeebanket

Ingrediënten:
arboriorijst, boter, carnarolirijst, droge witte wijn, garnalen, knoflook, mosselen, olijfolie, peper, peterselie, pijlinktvisjes, prei, risottorijst, schelvisfilet, verse dille, vialone nano-rijst, visbouillon, vleestomaat, witvisfilet, zeebaarsfilet, zeeduivelfilet en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / risotto
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Vissoep met aïoli - bourride

Ingrediënten:
arachideolie, bleekselderij, citroensap, citroenschil, droge witte wijn, eierdooier, grof boerenbrood, grof zout, knoflook, korianderzaad, laurierblad, milde olijfolie, olijfolie, peperkorrel, sinaasappelschil, ui, venkelzaad, verse peterselie, verse tijm, visafval, visbouillon, water en witvisfilet

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
soep/bouillon / vis