Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Ragoût van vis
- Ingrediënten:
- appel, bloem, boter, brood, kerriepoeder, nootmuskaat, peper, peterselie, tijm, ui, vis, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- bouillon / vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, appel, azijn, basilicum, bittere sinaasappel, bloem, bonen, boter, bouillon, brood, buricchedeeg, citroen, citroensap, ei, foelie, gemalen zwarte peper, groente, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, tijm, tomaat, ui, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht / basisrecept uit De Spaanse keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto: