Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Kabeljauw met vanille
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, citroensap, droge witte wijn, kabeljauwfilet, margarine, slagroom, vanillestokje en visbouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel, appelazijn, azijn, bouillon, citroensap, crème fraîche, gerookte forelfilet, gerookte vis, gerookte zalm, gorgonzola, groene kruiden, groente, ham, kabeljauwfilet, knoflook, knoflookpoeder, makreel, peper, sjalot, slagroom, tijm, ui, visbouillon, witte wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Frankrijk: