Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Aardappelsouffle met gerookte paling
- Ingrediënten:
- aardappel, bieslook, boter, citroensap, ei, gerookte paling, melk, peper, sjalot, vis en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- aardappelgerecht
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, appel, augurk, basilicum, biefstuk, biet, blanke azijn, bokking, bonen, boter, bouillon, ciderdressing, citroen, citroenmelisse, citroensap, crème fraîche, dille, ei, mayonaise, melk, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, tomaat, ui, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Koken in een duinpan:
Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Brunch / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / voorgerecht / bij de koffie uit Koude keuken: