Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Artisjokken
- Ingrediënten:
- ansjovisfilet, artisjokken, citroen, ei, kappertjes, knoflook, olijfolie, oud witbrood, parmezaanse kaas, peterselie en witte wijn
- Soort:
- groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | 00-bloem, ansjovis, bladpeterselie, bloem, boter, calamari, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, gedroogde oregano, gladde haai, inktvis, knoflook, mul, peper, tomaat, ui, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine: