8 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbasilicumbladpeterseliebleekselderijboterbroodcitroencitroensapcrackerseiengelse mosterdgepasteuriseerde eidooiergerookte heilbotknoflooklaurierbladmelkolijfoliepeperroomstokvisuivisbouillonwaterzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - 101 ballen

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Beignets van klipvis, aardappelen & limabonen

Ingrediënten:
bakpoeder, bladpeterselie, bloem, citroen, ei, klipvis, knoflook, kruimige aardappels, lente-ui, limabonen uit blik, olijfolie en volle melk

Keuken:
Portugees
Soort:
beignets / vis
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:

gezouten kabeljauw met alioli

Ingrediënten:
aardappel, bloem, citroensap, ei, gepasteuriseerde eidooier, knoflook, lente-ui, melk, olijfolie, olijfolie extra vergine, sla, stokvis, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, witbroodkruim en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Zeeduivelsoep

Ingrediënten:
aardappel, bloem, extra vergine olijfolie, knoflook, laurierblad, peper, prei, saffraandraadjes, tomaat, ui, visbouillon, zeeduivelfilet en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:

Soep van gerookte makreel

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, bloem, boter, engelse mosterd, gerookte makreel, melk, peterselie, room, spekreepjes, tabasco, ui en visbouillon

Soort:
vlees / soep/bouillon / vis
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe dan?!:

Polpette di pesce

Ingrediënten:
aardappelen, bloem, crackers, brood, knoflook, koriander, lente-ui, peper, plantaardige olie, rode peper, witvisfilet en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Picknick / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Stokviskroketjes - croquetas de bacalao

Ingrediënten:
aardappel, bloem, citroen, laurierblad, melk, stokvis, ui, verse bladpeterselie, water, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur