Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Balik çorbasi - Vissoep
- Ingrediënten:
- aardappel, citroen, knolselderij, peen, peper, peterselie, rijst, ui, water, witvis en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis, asperge, bakolie, bladpeterselie, bloem, bloemkool, bonenkruid, boter, boterbonen, citroenrasp, eidooier, franse mosterd, frituurolie, groentebouillon, knoflook, knolselderij, laurierblad, melk, olijfolie, peper, ui, water, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Belgie:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Picknick / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Arabia:
Diner / lunch / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Casa Moro: