Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit NAJAT:
Sardines in chermoula
- Ingrediënten:
- bloem, chermoula, citroenen, ei, gemalen kurkuma, harissa, knoflook, mayonaise, olijfolie, paprikapoeder en sardines
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis, ansjovisfilet, baarsfilet, chermoula, citroenrasp, citroenschil, ei, eiwit, frituurolie, gedroogde chilipeper, gemberpoeder, harissa, inktvis, kabeljauwfilet, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, kruidnagel, verse sardines, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Feestelijk tafelen:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / voorgerecht uit Spaans:
Diner / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie: