7 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: ansjovisfiletansjovis op zoutaspergeauberginebakoliebloemkooleigedroogde oreganogruyèrekervelknoflookknolselderijolijfolieslaspinazietomaatuiwaterwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:

Salade Niçoise

Ingrediënten:
ansjovisfilet, ei, groene olijven, groene paprika, haricots verts, knoflook, olijfolie, rode aardappel, rode wijnazijn, romatomaat, sla, tonijn in olijfolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
salade
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Zomers gevulde paprika's - peperoni ripieni d'estate

Ingrediënten:
aardappel, ansjovis op zout, aubergine, gedroogde oregano, groene paprika, gruyère, kappertjes, olijfolie, olijven, peper, tomaat, verse basilicum, verse bladpeterselie, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente / vis
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Basisrecept de lekkerste paella

Ingrediënten:
bonen, bouillon, groente, knoflook, kruiden, olijfolie, rijst, saffraan, schelpdieren, specerijen, tomaat, ui, vis, vlees, water en worst

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / paella / rijst
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Salade niçoise

Ingrediënten:
aardappel, ansjovis, ei, groene paprika, komkommer, rode-wijnazijn, stokboon, tomaat, tonijn in olie, ui, verse basilicum, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Europees / Mediterraans
Soort:
vis
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:

Juliennesoep

Ingrediënten:
aardappel, beschuit, bleekselderij, bloemkool, broccoli, ei, gaar vlees, gehakt, groenten, kervel, kipgehakt, knolselderij, munt, nootmuskaat, omelet, paneermeel, peper, peterselie, postelein, prei, rundergehakt, sla, spinazie, varkensgehakt, vegasoepballetjes, vermicelli, vis, wortel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Schuimige Groentesoep Met Citroenpangrattato

Ingrediënten:
ansjovis, asperge, bloemkool, boter, citroen, eidooier, groentebouillon, groenten, kervel, knoflook, knolselderij, kippenbouillon, bakolie, olijfolie, pastinaak, peultjes, slagroom, spinazie, tuinbonen, tuinerwten, uien, verse dille, witbrood, wortel en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Zomerse gevulde paprika's

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, basilicum, gedroogde oregano, gezouten ansjovis, groene paprika, gruyère, kappertjes, olijfolie, olijven, peper, bladpeterselie, tomaten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren