Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Haringzult
- Ingrediënten:
- bismarckharing, ei, geleipoeder, mini-maïskolven uit blik, peterselie, rode paprika uit pot, ui, witte peper, wortel en zure augurk
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- azijn / vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, aardappelmeel, ansjovis op zout, artisjok, augurk, azijn, bleekselderij, bloemkool, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, prei, ui, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel: