4 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebloemboerenbroodbouquet garnicitroencitroensapcroutonseiextra vierge olijfoliegepasteuriseerde eidooiergrouperfiletknoflookkruimige aardappellaurierbladlente-uioreganopeperpeperkorrelprei
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Vissoep met grouper

Ingrediënten:
aardappel, bouquet garni, croutons, eierdooier, grouperfilet, melk, olijfolie, prei, uien, verse peterselie, visafval, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:

gezouten kabeljauw met alioli

Ingrediënten:
aardappel, bloem, citroensap, ei, gepasteuriseerde eidooier, knoflook, lente-ui, melk, olijfolie, olijfolie extra vergine, sla, stokvis, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, witbroodkruim en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Amuse / diner / voorgerecht uit Mijn Franse keuken:

Klipvispuree op geroosterd brood

Ingrediënten:
boerenbrood, extra vierge olijfolie, gezouten gedroogde kabeljauw, knoflook, kruimige aardappel, melk, peper, bladpeterselie, stokbrood en zout

Keuken:
Frans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vis
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / lunch / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Casa Moro:

piquillopaprika´s gevuld met klipvis - pimientos de piquillo rellenos con bacalao

Ingrediënten:
aardappel, bladpeterselie, citroen, klipvis, knoflook, laurierblad, melk, olijfolie, olijfolie extra vierge, oregano, peperkorrel, piquillopaprika, rodewijnazijn, suiker, ui, waterkers, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis