18 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aubergineaugurkbalsamicoazijnbasilicumbasmatirijstbladpeterseliecitroendijonmosterdextra vierge olijfolielente-uimuntparmezaanse kaasrode spaanse peperrode uirode wijnazijnrozemarijnsaffraanspaghettitomaatvenkelzaadwortelzeezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Basisrecept uit Jamie, de basis van het koken:

Salsa verde

Ingrediënten:
ansjovis, basilicum, dijonmosterd, extra vierge olijfolie, kappertjes, knoflook, munt, peterselie, rode wijnazijn en zoete augurk

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - The Naked Chef is terug

Basisrecept uit The Naked Chef is terug:

Salsa verde

Ingrediënten:
ansjovis, augurk, basilicum, dijonmosterd, kappertjes, knoflook, munt, olijfolie, peterselie en rode wijnazijn

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Bijgerecht uit The naked chef:

Salsa verde

Ingrediënten:
ansjovis, augurk, basilicum, dijonmosterd, kappertjes, knoflook, munt, olijfolie, peper, peterselie, rode-wijnazijn en zout

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - The Naked Chef is terug

Basisrecept uit The Naked Chef is terug:

Tomatensalsa

Ingrediënten:
ansjovis, balsamicoazijn, gedroogde pepervlokken, kappertjes, knoflook, komkommer, olijfolie, peterselie, sjalot, tomaat en ui

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners

Recept uit Jamie's dinners:

Pasta voor meisjes van plezier

Ingrediënten:
ansjovis, basilicum, chilipepers, citroen, extra vierge olijfolie, kappertjes, knoflook, penne, peterselie, spaghetti, tomaat, tonijnsteak, witte wijn en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Diner / hoofdgerecht uit The naked chef:

Gestoofde gekruide lamsschenkel

Ingrediënten:
ansjovis, balsamicoazijn, basilicum, bleekselderij, bloem, droge witte wijn, gedroogde rode peper, knoflook, korianderzaad, lamsschenkel, marjolein, olijfolie, oregano, peterselie, pruimtomaten, rozemarijn, ui en wortel

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Bijgerecht uit Te gast bij Jamie:

Zelfgemaakte mayonaise

Ingrediënten:
ansjovis, augurk, basilicum, cayennepeper, citroensap, cognac, dijonmosterd, eidooier, engelse mosterd, extra vierge olijfolie, franse mosterd, gember, grove mosterd, kappertjes, ketchup, knoflook, lente-ui, olijfolie, patak's madras-currypasta, peterselie, rode spaanse peper, saffraan, wittewijnazijn, zout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Gevlinderde sardines

Ingrediënten:
ansjovis, balsamicoazijn, basilicum, bladpeterselie, ciabatta, citroen, extra vierge-olijfolie, feta, kappertjes, knoflook, lente-ui, olijfolie, pancetta, rode paprika uit pot, rode spaanse peper, saffraan, sardines, tomaat en venkelzaad

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Gegrilde steak

Ingrediënten:
ansjovis, aubergine, balsamicoazijn, basilicum, basmatirijst, bladpeterselie, citroen, courgette, dijonmosterd, entrecote, extra vierge-olijfolie, harissa, knoflook, olijfolie, paprika, passata, rode ui, saffraan, yoghurt, zilvervliesrijst en zoet paprikapoeder

Soort:
vlees / rijst
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Tonijn met salsa verde

Ingrediënten:
ansjovis, bladpeterselie, citroen, dijonmosterd, extra vierge-olijfolie, gedroogde oregano, geelvintonijn, kappertjes, knoflook, munt, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, pastaschelpjes, rode paprika uit pot, rode spaanse peper, rucola, tomaat, venkelzaad, wittewijnazijn en zwarte olijven

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Minestrone

Ingrediënten:
ansjovis, basmatirijst, bladpeterselie, bleekselderij, bloemkool, broccoli, ciderazijn, cornichons, dijonmosterd, doperwten, dragon, extra vierge-olijfolie, kappertjes, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, macaroni, munt, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, rode ui, rozemarijn, spinazie, tuinbonen en wortel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Krab bolognese

Ingrediënten:
ansjovis, basilicum, bladpeterselie, citroen, extra vierge-olijfolie, knoflook, krabvlees, lente-ui, littlegemsla, munt, olijfolie, parmezaanse kaas, passata, rode spaanse peper, spaghetti, venkel, venkelzaad, witte wijn en wortel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:

Gegrilde, opengelegde zeeduivel met gestoofde snijbonen

Ingrediënten:
ansjovisfilets in olie, basilicum, bladpeterselie, citroen, extra vierge olijfolie, gedroogde spaanse peper, knoflook, olijfolie, passata, rozemarijn, snijbonen, zeeduivel, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Gebraden lamsbout met aubergines en uien

Ingrediënten:
ansjovisfilet in olie, aubergine, bladpeterselie, extra vierge olijfolie, gedroogde oregano, gedroogde rode spaanse peper, knoflook, lamsbout, olijfolie, pruimtomaten in blik, rode ui, rode wijnazijn, rozemarijn, zeezout en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

In de pan gebakken tongscharfilets met salsa verder

Ingrediënten:
ansjovisfilets in olie, augurk, basilicum, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, dijon-mosterd, extra vierge olijfolie, kappertjes, knoflook, munt, nieuwe aardappelen, paarse broccoli, rode-wijnazijn, tongfilets, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

NYC-arrabbiata met wodka

Ingrediënten:
ansjovisfilet, citroen, extra vierge olijfolie, knoflook, olijfolie, peterselie, rode spaanse peper, spaghetti, tomaat in blik, wodka, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles